dissabte, 8 de novembre del 2008

Catalans Universals 1

Si cerqueu a google images "catalans universals" (amb les cometes) veureu que sortim en la foto de portada del nostre blog ("catalans universals" +Sinfu, és més directe, kremlins +sinfu, també funciona de conya). Així que perquè no deixar constància amb altres imatges demostratives d'alguns dels menbres de la tripulació d'en Flint? Tot i no ser els únics catalans universals ... Aquest cop la sintaxi de google funciona bé, hi ha d'altres que no: per exemple, si entreu "pau alegre" a google images doncs potser que no sapigueu identificar qui és en realitat la persona que esteu buscant.
espai lliure ...

14 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Ep, Sinfu! Genial!!! He retocat un xic la pàgina per deixar la plaça a les altres fotos que vagin arribant: penso més que res en les que'ns envii en Marcos. I he ficat uns exemples de recerca més fina. De totes maneres, quan penso amb Ramon Llull, Joanot Martorell, Rafael de Casanoves, Antoni Gaudi, Joan Miro, Eduard Bou ... i que és la nostra foto que surt a la primera pàgina, sota la Maja Desnuda (ep, parlem-ne!) se m'omplen els ulls de llàgrimes. Si la gent visita més la nostra pàgina que les d'altres personatges il·lustres de la nomenklatura és que ... Pobre país que només els Kremlins poden salvar de l'oblit !!!.

Roy Batty ha dit...

D'altra banda, espero que hagis apreciat el meu silenci i la meva complicitat per no dir res a ningú sobre on vas ficar els dits perquè et quedessin així. El dia que el nostre poble sàpiga a quines dures tortures et van sotmetre els esbirros de l'UB (no, pas l'UAB, que també, sinó la Urząd Bezpieczeństwa) perquè no et posessis la barretina. No vull ni imaginar el dolor, el patiment (teu, i de tots els que't creuaven). Llarga vida als Kremlins !!!.

Israel Hands ha dit...

Collons David,aquella foto era una excursió del imserso?

Roy Batty ha dit...

Si, ara que'n Sinfu ho ha fet public ja no ho poc seguir negant. Me feia vergonya de dir-ho perquè, com encara no havia seguit cap curs d'informàtica amb qui tu saps, doncs que no sabia utilitzar un ordinador i, com soc vell,
no vaig saber votar
. Ara que'n sé un xic, jo estaria per proposar que els kremlins utilitzessin el seu poder demolidor de cyber-convocatòria per que tot el poble que'ns dona suport a google pugui participar.

sinfu ha dit...

si busqueu en el link aquest de frases de profes veureu que hi ha més coneguts nostres i fins i tot de la tripulació d'en FLINT!

Pierre Nodoyuna ha dit...

el que passa és que he d'escannejar milers de diapositives (en moltes de les quals hi sortiu en situacions si més no "rigolants"), tremoleu quan trobi el temps i l'scanner...

Pierre Nodoyuna ha dit...

Per cert, David dius que podem afergir fotos a aquesta aportació del Sinfu, però com es fa?

Israel Hands ha dit...

Ja pensava jo que allò d´Ecotècnia era una tapadora dels integristes ortodoxos.Mireu-los ara:deuen estar forrats:això si emprenyats ams els ecologistes per culpa de l´aliga cuabarrada.Algú ho pot entendre?un munt d´anys lluitant per a establir fonts d´energia alternatives i ara que ja hi són, no els sembla bé per què l´impacte visual és negatiu,són un estorb per a les aus,etc.potser s´estimen més una nuclear...

sinfu ha dit...

heu trobat a "patatabrava" la frase d'en Joan Manuel???

Roy Batty ha dit...

Jo he trobat un Soriano, però malauradament no és en Joan Manuel, sinó un tal Jaume Soriano, de la Facultat de Ciències de la Comunicació, UAB. Haurem de demanar a en Aragonès aviam si vol entrar-ne una frase.

sinfu ha dit...

doncs si vas trobar la "Sor Citröen" també trobaràs en A.F.T i al nostre amic...no té desperdici!!!

Roy Batty ha dit...

Mi no comprende, On he de buscar, que no ho enganxo? Digue'm alguna cosa que he d'anar a operar-me el cap i no sigui que torni tonto i no comprengui de res.

sinfu ha dit...

Ves al link "no vaig saber votar" i canvia "sor citrën" per ...collons tio, que tu ets el tècnic de la casa!!!

Roy Batty ha dit...

Val, val. Ja has vist que ho he trobat. També he trobat una altra cosa. Un tio que'm sembla que és algú de la teva família: es diu Jaime: no ho sé, potser que el coneguis.