diumenge, 23 de novembre del 2008

Passats tèrbols 6-z

[Antoni EFE, Guantànamo] Tot i que la situació és molt confusa, aquest corresponsal pot afirmar que Ben Soriano ha estat alliberat en una acció d'una audàcia increïble de diferents comandos d'El Geògraf Solitari.
Mentre el comando Olot continuava prenent el sol, Mickey Lasal concentrava els seus comandos especials al voltant de la base. Entre els membres d'aquests comandos en Batis, en Edu, en Dele, en Edu Bou i ... el terrible Simon el Gordo. Quan la megafonia es va ficar en funcionament i els assetjats van escoltar que era l'ultima possibilitat de fugir i que seria qui perdés que pagaria la factura, un gran desànim es va apoderar dels becaris. Mentre els membres dels comandos passaven comanda, molts dels assetjats van aprofitar per escampar la boira. Però va ser quan Simon el Gordo va demanar llagostins i que es va escoltar el "Oido, barra" que el pànic es va instal·lar entre l'enemic. En aquell precís moment va aparèixer Long John vestit de Fallera Major i els escamots mixtes "verges del burka negre" van caure rodons i es van rendir amb armes i bagatges. En un acte de magnanimitat sense precedents, els comandos d'El Geògraf Solitari van portar en Berkeley als vençuts per donar-los el consulting necessari per trobar un finançament adequat per pagar tot el que s'estaven ficant entre pit i esquena els vencedors.
Ah, si ... en Ben Soriano. Bé, la veritat és que va dir que, com és vegetarià, doncs que no podia menjar res. Que gràcies per alliberar-lo i que tornava ràpidament cap a casa, que la seva dona no s'ho empassaria mai quan li expliqués el que havia passat. Va haver un intent de solidaritat entre els participants per acompanyar-lo a casa. Però les safates de peix i marisc començaven a arribar i com tot era gratuït ...

3 comentaris:

sinfu ha dit...

Primer que si el pobre Long John és del Madrid, i ara surt de fallera valenciana...¡Niño reacciona ya!

long john ha dit...

No se de donde habeis sacado lo del Madrid. Ya sé que MM lo necesitaba para desahogarse con alguien pero os suponía más avezados en psicología. Pero vamos a lo importante, ahora que habeis descubierto mi perfecto disfraz, os propongo constituir una ONG que se dedique a sufragar un nuevo disfraz con el que poder desenmascarar a las hordas del mal. Ya direis, pero lo de la ONG tiene futuro...

Roy Batty ha dit...

Home, Long John, que com a moviment de diversió per acabar amb el captiveri d'en Ben Soriano no vam trobar res de millor. La prova és que totes les monges van fotre el camp per cames quan et van veure. I per les disfresses no et preocupis, que en tinc d'altres preparades. Ja els veuràs quan acabi el nou script d'una nova aventura de la tripulació del Flint.