dilluns, 3 de novembre del 2008

GEOGRAFIA DE LA MUNTANYA

D'esquerra a dreta i de dalt a baix: primer dia a la Vall Fosca amb un sol espaterrant. A partir d'aquí, neu a l'Artiga de Lin (Vall d'Aran), neu a la Mata de València (l'avetosa més extensa de l'estat), neu al parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, neu de camí a Espot i un tímid solet mig escalfant la colla d'alumnes a sobre de la plana d'Esterri d'Àneu.
El nivell d'assolliment dels objectius acadèmics de la sortida pràcticament nul. Sense comentaris.






11 comentaris:

sinfu ha dit...

Òstia nen! qui és el tio gran amb jaqueta vermella? per un moment he cregut que era en Luís Aragonés!!!
Pel que dius dels objectius, no m´extranya gens ni mica...per allò que "antes de cura fui monaguillo" tot i que no sé si recordes una sortida a Collsacabra un diumenge amb en Manel Miró, amb fred i boira. Allò si que era heròic!

Pierre Nodoyuna ha dit...

Osti, l'excursió al Pla d'Aiats! Me'n recordo molt sovint i ho explico sempre: si algun dia véns pel departament veuràs que aquesta història la coneix tothom. Encara recordo la cara del Marcos mentre deia "Este tío está loco, nos quiere matar a todos"
Pel qui no hi fos o no ho recordi, el "tío" era el Manel Miró i la història és que quan vam arribar a dalt el núvol que teníem a tocar va baixar fins a envoltar-nos de fred i humitat, sense deixar-nos veure res. Què va dir el Manel tot seguit?: Tothom a dibuixar!
Increïble...

Per cert: el doble del Luis Aragonés és un alumne de 78 anys, catedràtic jubilat de medicina que va començar a estudiar Geografia fa 3 anys. Evidentment, és el que mostra més interès per tot...

Israel Hands ha dit...

Veig a la foto que,a més a més de Luis Aragonés,hi tens punkis a classe,(si més no,surt una xica amb la cresta caiguda)...i és que,malgrat els anys Punk´s not dead.
Per cert:no hi tens fotos al bar,per què suposo que un dels objectius assolits deu ésser anar al bar,no?,jara bé suposo que quan un és dedica a la docència hi ha coses que no pot fer,je,je,je.
Jo per això no em vaig fer profe,per a no donar mal exemple.

Pierre Nodoyuna ha dit...

La punk de la foto es diu Sara i, igual que tu (Mateu) en la nostra promoció, és amb diferència la persona amb més qualitat humana del grup. Si algú m'explica com s'adjunta una foto a aquest comentari, n'afegiré una de detall de la cresta...

Israel Hands ha dit...

Bé,a aquestes alçades,per a mi,que algú sigui punk és síntoma de que pensa...i això és important.Per a insertar fotos o enllaços als comentaris,dona un cop d´ull al nostre tema sobre "qüestions tècniques",on l´amic helvètic ens ofereix un parell o tres d´enllaços molt bons.Salut.

Roy Batty ha dit...

Mateu, abans de treure pit pel comentari d'en Joan Manuel sobre els punkis, recorda que ell viu a Cerdanyola i que potser tingui una visió personal i local sobre el que és ser punki. De totes maneres comparteixo absolutament la teva opinió de que algú que sigui punki és perquè pensa ... en què? això ja és tema d'una altra discussió.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Ho sento, però no acabo de saber com adjuntar una fotografia a un missatge, si no és que és en una pàgina web, però com que no és el cas, sinó que les tinc en un disc dur... A veure si l'AH (amic helvètic) s'enrotlla i m'ho explica... Si no, les publicaré en una altra contribució, però millor si ho puc fer en un comentari.

Pierre Nodoyuna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pierre Nodoyuna ha dit...

Hosti, quan he fet l'anterior resposta no havia vist els vídeus del david... tio, d'on treus el temps per trobar tot això?! Per cert, no diré res més sobre la punki Sara perquè ja m'heu matxacat prou la pobra Raquel amb la parauleta "espelusnant"...
Una altra cosa: demà marxo de nou al Pirineu a fer treball de camp, a treure un testimoni sedimentari per a la tesi de la Raquel (no sé per què explico tot això, no em puc ni imaginar les impertinències que em trobaré al respecte quan torni!)
Una abraçada!
(abans he eliminat el missatge perquè se m'hi havia colat una falta d'ortografia)

Roy Batty ha dit...

Que no me passo tot el dia buscant coses, home. Es tracta de treure-li el suc a la sintaxi de recerca de google i de youtube. I, amb un xic de pràctica, arribes fàcil a trobar el que busques. Per cert, tu estaves lluny i aquests bàrbars de kremlins passen de tot. T'has mirat l'enllaç google scholar que he ficat a la pàgina principal? Punxa'l i entra a la barra de recerca "joan manuel soriano" i ja me diràs.
Ah! I pels testimonis sedimentaris no et preocupis que no veig cap motiu de fer broma ... encara que ...

Israel Hands ha dit...

Home David,que no hagi fet cap comentari no vol dir que no m´hagi passejat pel google scholar,(i l´hagi recomanat a les xicueles de casa-una altra cosa és que em facin cas-).Doncs be,aprofitaré per a dir que em sembla collonut que google disposi de tantes eines dce recerca,ara bé,si tries la versió en català l´opció de videos desapareix i et surt la de blogs.
(en castellà és al revés).

Joan Manuel:d´acord amb que no ens vulguis explicar res mes per a que no ens en fotem,però amb això del "testimoni sedimentari"em penso que l´has tornat a cagar.