dijous, 6 de novembre del 2008

Vacances

Doncs si companys:
A partir del proper dia 11,torno a fer vacances;i sense excuses d´anar a buscar testimonis sedimentaris.Això vol dir que estaré una setmaneta sense posar res aquí per què anem amb els pollastres,(per als que no sou al corrent els pollastres són:Alba,que demà fa 17 anys,Marina,Violeta i Alícia),a Disney París(ok,sense comentaris;s´accepten tota classe de crítiques).Fins llavors,però,continuarem donant la tabarra.
Una abraçadota per a tots.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

Tot i que algú et podria criticar o fer conya de les teves vacances a Disney Paris, imagina't que es diria si anessis amb els pollastres a Amsterdam...

Roy Batty ha dit...

Tu, Mateu, el que has de fer és deixar-te de mariconades i passar-te per un cybercafé per estar a l'aguait i contribuir al bloc. I, ja de pas, posats a fer quilometres, passar a veure els companys, home. Que només estic a 500 km de Paris.

Roy Batty ha dit...

Oops! Com he dit en un altre comentari, dilluns 10 jo també estaré absent del bloc pel curs de Management per l'exemple. Ens tanquen a escoltar collonades i a fer jocs de rol a un hotel de Morges (vinga, ja podeu riure del nom). I, com no hi ha prou amb la tortura de veure durant dos dies a la penya del curro, hem de passar la nit també (per informació, l'hotel està a 10 km de casa). En fi, ja us ho explicaré.

Roy Batty ha dit...

Es clar que ara entenc perquè has penjat la foto del Malcolm McLaren de Monstruación. Perquè no pogués fer cap comentari de l'estil del dedicat als punkys de Cerdanyola (per cert, silenci ràdio?). De totes maneres, me la jugaré. Els nostres companys tenen dret a l'informació i no es poden morir en l'ignorància. Han de saber d'una vegada que no és per les teves filles que vas tant sovint a Disney. Sinó per aquella que't va robar el cor el 1982.

Israel Hands ha dit...

Vale,vale...oido barra.Els punkys de Cerdanyola deuen estar tocats pels efluvis del Riu Sec i han patit una sèrie de mutacions que els ha dut a aquest estat.Obviament,aquestes mutacions estranyes també les han patit punkys d´altres indrets resultant combinacions estrambòtiques d´estètica i maneres de pensar.Vaja rotllo,eh companys?.
D´altra banda,no creguis que no s´ens havia passat pel cap fer-te una visiteta per què anirem per Lyon i només és a unes 2/3 hores de camí de Lausanne...però és que ens espera una jornada de 13 hores de furgona i la visita hauria d´ésser de metge,o hauriem de fer nit per aquí i s´acaba el pressupost.snif(per falta de ganes no és).
Cada cop que anem a Disney intento localitzar a la punky pricess Aurora...sense èxit(penseu que sempre porto cinc guardaespatlles que vigilen la meva integritat).Com be dius,per això,hi torno a anar,a veure si aquest cop...
I,finalment,com mimen a EOS als seus alts executius!!!

Roy Batty ha dit...

Home, me fa molta il·lusionó de veure-us i, passat el primer tràngol quan parles de la furgona i dels cinc guardaespatlles, també de mirar d'organitzar l'hebergement llogant un chalet. Però també me dic que, comparativament amb Disney, la canalla s'avorriria un max, tenint compte de la grisor que fa a aquesta època de l'any als voltants del llac i que, si bé no fa fred, tampoc fa temps per estar fora tot el dia: més, tenint compte que cada cop son menys llargs. Dit això, com deia aquell sòmines: Benvinguts, que casa meva és casa vostra si és que hi han cases d'algú!

Israel Hands ha dit...

Thank you,t´agafem el testimoni(igual que a una cursa de relleus)...tot arribarà