dimecres, 19 de novembre del 2008

passats tèrbols 6

Si, companys. Hem fet tot el possible per amaga'l i donar-li vàries cobertures: metge del seguro, profe de geografia, caçador de bolets i, fins i tot, buscador de testimonis sedimentaris. Però finalment la CIA l'ha trobat a una tribu de l'est de l'Afganistan i ara està volant camí de Guantanamo.
Si, d'acord, potser que ell s'hagi buscat el que li arriba per estar on no devia i anar amb males companyies. Val que també ha estat lleig d'amagar-nos durant tots aquests anys la seva veritable identitat i saber per CNN que en realitat es diu Obama Ben Soriano.
Però el que està clar és que no el podem deixar sol en aquests moments. L'he passar-li una trucada al metge aquell que sembla en Luis Aragonès i m'acaba de dir que demà s'agafa un avió i se'n va per si li ha de donar assistència sanitària durant els interrogatoris. Tot i que el nostre company és un dur que ha passat per proves duríssimes (tribunals de tesi, reunions de departament, etc) li he agraït la seva oferta en nom de la tripulació del Flint. En Sinfu li ha demanat a en Pepo que li fiqui les tapes d'El Corà al llibre que'n Ossama li va deixar quan era jove i s'ha compromès a enviar-li per mitjà de la Creu Roja. En Israel Hands li ha enviat un paquet de "Sal de Guantanamo": "no m'ha costat massa i igual enganxa l'indirecta". En Long John li ha enviat un CD de "Los Negativos, The Best of" per fer-li més suportable la vida de la garjola. I un servidor, Roy Batty, ha fet una incursió sorpresa a la biblioteca de lletres i li ha enviat per correus l'edició completa dels Documents d'Anàlisi Geogràfica dedicada pels seus companys.
No el deixem sol, companys, perquè ell no ho faria. Seguim donant idees per fer-li suportar aquest tràngol i fer el necessari perquè torni a nosaltres sencer i el més aviat possible.

1 comentari:

sinfu ha dit...

Ara entenc moltes coses...com per exemple que en Osama B. Soriano era vegetarià...per no mengar porc! o que sempre calçava xiruques per caminar per les muntanyes ("no tan lejanas" com deia l'Anzar)! i pel que fa al volum 5 de la geografia de les societats humanes...no és gràcies a que en Pepo l'ha "custodiat" durant tots aquests anys que els osamistes no han pogut infiltrar-se de manera difinitiva a sudamèrica? el que no entenc o potser si és com li agrada tant la cervesa, suposo que per desorientar els infidels.