dijous, 6 de novembre del 2008

passats tèrbols 5

Tronkal '85, al bell mig d'un ... "un marco de incomparable belleza" on, me sembla recordar, que no es podia construir cap autopista. Pel que fa a en Marcos ... res que no sapiguèssim d'ell. Esther, com sempre mirava cap a una banda, doncs no ho sabia, la pobre. Després ja va ser massa tard. I mira que'n Manel li va dir un munt de vegades que'n Marcos era del Madrid. Però com si res, mira. Això si que és amor.

5 comentaris:

sinfu ha dit...

òstia tu, no se si en Marcos era del Madrid realment, però més que fer treball de camp fa la pinta de participar en una chirigota de Cádiz (per la postureta) Ja s'entén que l'Esther miri en un altre direcció... Sort que jo m'ho prenia en serio...

Roy Batty ha dit...

Ara no me'n recordo molt bé de qui va ser el malparit que li va dir a en Miro, a la cantina de la estació de Figaró, que'n Marcos era del Madrid. I així li va al pobre. Ell, que volia ser geomorfòleg i donar classes amb el Dr. Soriano, va haver d'especialitzar-se en geografia quantitativa.
Canviant de tema, vols dir que tu eres l'únic que s'ho prenia en serio? Estàs segur que estaves ben espavilat? Atenció al que respons, no sigui que un testimoni fotogràfic digui el contrari.

sinfu ha dit...

"menos lobos caperucita"

Israel Hands ha dit...

Si continueu posant fotos d´aquestes hauré de visitar el blog al wc.ai,ai,ai que em pixo...
Enrique Bunbury feia la troncal?

Roy Batty ha dit...

Doncs comença a preparar-te el moble bar al WC perquè en vindran d'altres, de fotos. Ahir vaig estar consultant els meus arxius i en tinc algunes de bones (tremola, Sinfu!). Les aniré dosificant però, perquè sinó igual no les apreciem de la mateixa manera. Llarga vida al Bloc!