dijous, 27 de novembre del 2008

Vaja negoci 2


[Mickey Lasal,Santiago de Compostela] Increible!!noves adhesions de docents al que segurament creuen que és el negoci del segle."Després del discurs de la nostra degana en aquestes terres,vaig veure clar que el meu futur no contemplava tornar a fer la demostració del cercle doble vs.el cercle únic",ens comunicava eufòric en la inauguració del el seu propi negoci.

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

A més de la "amabilidad de sus propietarios", me sembla força interessant en la carta la "calabaza gratinada" i la "zorza" (masa de los chorizos frita)

Pierre Nodoyuna ha dit...

Voleu que convidem al blog al propietari del bar (vull dir l'A (F) Tulla, of course!) Segur que n'estaria més que encantat...

sinfu ha dit...

Jo preferiria que ens convidés ell al seu xiringuitoperò al blog...maybe el 28 de desembre.
I pel que fa a convidar dones, Ben, tu ets el que coneix més dones, per que no convides a la Raquel i a les seves amigues?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Podríem parlar llarg i estès (per no dir "largo i tendido" sobre qui de nosaltres coneix més dones... I ja veig que la pobra Raquel s'està fent espelusnantment famisa en aquest blog, millor que la deixem en pau que d'aquí a un any ha de ser doctora i jo sóc responsable, juntament amb ella que això sigui així (i queda moltíssima feina a fer).
Quan parlo de dones penso, de forma immediata, en l'Esther. Què passa amb ella? Aquí hi ha algú que ens amaga alguna cosa.
Aprofito que dir-vos que avui he passat la revisió semestral post event i m'han donat sis mesos més de vida (o sia, que tot està feliçment correcte, i que no hi ha cao disfunció que no sigui atribuïble a l'edat)
I això de convidar l'AFTP era una provocació, evidentment...

Pierre Nodoyuna ha dit...

FE D'ERRADES:
En l'anterior comentari, on diu "famisa" ha de dir "famosa" i on diu "cao" ha de dir "cap"

Israel Hands ha dit...

En primer lloc,Joan Manuel,moltes felicitats per haver passat la ITV de forma favorable.I en segón lloc ja pots dir-li a na Raquel que la fama té un preu i que quan sigui doctora estarem encantats de que ens convidi a alguna cosa,doncs un fet així reclama una cel.lebració com deu mana:i qui millor que els Kremlins per a amenitzar la vetllada?...

Roy Batty ha dit...

Lo dels sis mesos més de vida suposo que és un dels teus comentaris macabres volent dir que tens visita d'aquí sis mesos? O no?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Al Roy: sí, la meva esperança de vida significa que la propera revisió serà d'aquí a 6 mesos, més o menys.

sinfu ha dit...

Pierre nodoyuna (y el lindo pulgoso? ...això que dius de la tev revisió dels 6000km s'ha de mullar...ens hem de Beure! i si és veritat que els "professionals" es comencen a retirar i hi ha places lliures jo vull la teva...

Geògraf Solitari ha dit...

De moment per part meva no hi ha retirada prevista, però ho tinc en compte. Mentrestant, efectivament, en hem de BEURE...