dijous, 6 de novembre del 2008

Disney Chickens




Em sembla que no és la primera vegada que aneu a Disney Paris però per si de cas et passo un mapa (la brújula la poses tu) una películ.la que podeu anar a veure i un oasi ple de birres. Apa a disfrutar i records al Donald.

8 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Moltes gracies per la informació.I és cert:per experiències anteriors l´oasi ple de birres existeix.(De tots els Parcs Disney del mon,l´únic que serveix begudes alcohòliques és el de París)

Roy Batty ha dit...

Val, però quina marca de birres? Perquè, francament, sortint d'Alsàcia, la birra que puguis trobar a França ... Es clar que tu, un cop has resistit la Mahou i t'has acostumat a la San Miguel. Si, si companys, no me mireu així que jo ho he vist!

Israel Hands ha dit...

Doncs crec que és la birra nacional de França:kronenberg 1664.Després del primer 1/2 litre,ja no es nota si és molt bona o no,però ens agrada.
Potser si m´hagués agradat la San Miguel fa 25 anys,és probable que també hagués deixat d´ésser verge abans(En Rafael ho entendrà).

sinfu ha dit...

Home si ho entenc Mateu...imaginat si hagu[es passat res "con la que te dije) , la de malsons (espelusnats) que ara tindriem...

Roy Batty ha dit...

Esteu parlant de na Boixadós o de na Maria Antigua? Es que no us enganxo, tios.

Israel Hands ha dit...

Home David estem parlant de la reina de la terra dels llangardaixos,el pare de la qual era el màxim representant de la San Miguel a les comarques del pirineu occidental.Si collons,aquella que ens deia que un tio havia de deixar de ser verge als 17 anys.

sinfu ha dit...

david, el que passa és que l'Antiga et tenia el cor robat, ara no tinguis gelos que no va passar res entre nosaltres. De la que parlavem era la que confonia Vancouver amb Bangkok...no has aconseguit saber res d'ella?

Roy Batty ha dit...

I jo que estava convençut de que no se me notava gens i que tots estàveu convençuts que era na Gemma Berkeley qui me tenia el cor robat (quan va deixar-me Mari Aguas, és clar). I ara resulta que l'historia de na Antiga era de domini public. En fi ... Pel que fa a Mrs. Angels (o Maria dels Angels) Boixadors Abella, res de res: ni a BCN, ni a Lleida, ni a Madrid, of course. De totes maneres, veient l'interès que tenen els indígenes per contactar en Manel, me demano si val la pena continuar buscant. Colla de miserables! Amb la de partits de futbol amb truita paisana que'ns vam fotre a casa seva ... Què es pot esperar d'aquesta morralla que vam trobar pel Carib quan vam fer el casting per la tripulació del Flint? Nchst!