dijous, 20 de novembre del 2008

passats tèrbols 6-b





Finalment tot i els intents per demanar l'alliberació del company Bin Soriano, l'home de les dues cares (Soriano=Laden en arabéquevoldirmoro) l'alt comissionat del Geògraf Solitari no ha conseguit (de moment) que les nostres demandes siguin escoltades. Sembla ser que després de trobar-lo a casa seva a BoraBora el van posar en un avió i només van parar a fer una hamburguesa. Tot i que els presoners tenien gana els van deixar fora del garito. Ara ja són a Guantanamo en "règim especial"

11 comentaris:

sinfu ha dit...

algú ha reconegut "l'alt comissionat"?

Geògraf Solitari ha dit...

Nein! En Ramon Alfonso que Mata?

Pierre Nodoyuna ha dit...

De debò que aquest és el careto que gasta ara el Berckeley? Jo crec que aquí s'ha d'engegar una altra línia de recerca que podríem anomenar "sincronies i diacronies" O: "com és que uns cavien tant i altres gens?"
Hem de fer una galeria de personatges sota el lema "antes y después" o "ayer y hoy"

Geògraf Solitari ha dit...

Que m'estava jo mirant aquest tio i ... no serà el Padre Mundina, oi?
Vinga Sinfu, deixat de misteris i digues qui és.

sinfu ha dit...

Et sona el nom "Berkeley"?

sinfu ha dit...

i com es deia la nòvia del mendes?

Roy Batty ha dit...

Euh! Gemma, però no me'n recordo del cognom. Potser en Marcos se'n recordi.

long john ha dit...

NO recuerdo el apellido de la tal Gemma. ¿Ese es el Berkeley? ¿El Berkeley era el Alex C. no sé qué más?. ¿Y aquellas gafas? ¿Y aquella expresión de angustia al íasospechar que se habs descontado en los Pérez de la guia telefónica y tenía que volver a empezar?

sinfu ha dit...

Marcos, "confundes la velocidad con el tocino"...el que dius del a.c és veritat però el Berkeley era un altre il.luminat..Ramon alfonso...

long john ha dit...

No recuerdo en absoluto a Ramón Alfonso. Dadme datos sobre él

Roy Batty ha dit...

Aviam, curs de cartografia amb na Gerda: en Ramon Alfonso Mata (aka, en Berkeley), l'únic que parlava al nazi i que li tirava els tejos a una noia un peu enveloppée que recordo que es deia Gemma Martin, que conduïa un Mini i m'havia agafat carinyo (el que feia riure força a un pelut i la seva companya). Al seu
currículum
veuràs que's guarda molt de dir que va seguir estudis en geografia (conec d'altres que també ho fan, però no diré noms). En fi, demana-li a na Esther, que igual l'ha creuat al curro.