dimarts, 11 de novembre del 2008

El Geògraf Solitari col·labora amb la NASA

Una de les darreres decisions de l'administració Bush -encara desconeguda del gran public- és el llançament d'un projecte ambiciós per la construcció d'una colònia científica al planeta Mars. Un viatge sense retorn dels darrers transbordadors espacials, evitant així la dolorosa visió de la demolició d'aquests aparells fantàstics però ja obsolets.
La NASA va trobar el Geògraf Solitari als mots clau "expert", "anàlisi", "espacial" i li va demanar de fer un casting per aquesta missió. El Geògraf Solitari es va ficar ràpidament en contacte amb diferents col·lectius d'estudiants de geografia i els va explicar les característiques de la missió: la seva importància científica, el desafiu de la distancia i d'un retorn improbable, ... i, en cas de fracàs dels experiments amb les llavors, la possibilitat d'una mort dolorosa per fam, amb eventuals episodis de canibalisme ...
Els col·lectius d'estudiants en geografia van fer ràpidament una proposició unànime de casting: si Mars havia de ser poblat per una colònia de científics, havien de ser els millors.El Geògraf Solitari ha transmès el casting (veure abaix) a la NASA, que l'ha acceptat ràpidament, car l'agencia també compta amb alguns becaris en geografia que han estudiat a casa nostra.
La data del vol no es pot comunicar encara. Estigueu atents car, és amb una gran emoció que saludarem el viatge d'aquests herois de la ciència.




7 comentaris:

sinfu ha dit...

ja sabran llegir els mapes?

Geògraf Solitari ha dit...

Pensa que en aquest grup es troben els millors professionals que ha parit mai un departament de geografia al Vallès ... Jo crec que si, vaja.

wasa ha dit...

Oye...si faltan miembros para que este importante viaje cientifico tenga exito, yo puedo hacer alguna que otra propuesta de personal que tampoco desmerecera ni rebajara el alto grado de pericia que muestran los miembros previamente seleccionado.
Quizas el geògraf solitari podria informarse sobre la venta a precio de chatarra de las lanzaderas sovieticas que nunca llegaron a volar...

http://bp1.blogger.com/_AktCQQtOWEs/R8krs7I7_JI/AAAAAAAABRo/pOqM9yahp2g/s1600-h/bbur90.jpg

Que mayor prestigio que naves de la NASA y sovieticas compartieran el honor de participar con sus repletas bodegas de pro-hombres/pro-mujeres que tanto empeño han empleado para la mejora de la raza humana... deberian tener ese reconocimiento.

Geògraf Solitari ha dit...

Tu, busca't una foto adequada pel teu perfil i ja en parlarem ... Ah! I benvingut a la tripulació d'el Flint. Però aquí ja saps com funcionen les coses (com al deganat des de que teniu un geògraf): res de sindicalismes o prepara't a les repressàlies.

Roy Batty ha dit...

Old geographers never die, they just lose their bearings

Roy Batty ha dit...

Que dic jo que algú s'ocupi de demanar-lis que, abans de marxar, deixin el seu llegat a una institució de confiança.

Roy Batty ha dit...

It's time to forget about the past. To wash away what happened last.
A Beautiful Lie-30 Seconds To Mars

Un títol força al·legoric, no?