dimecres, 12 de novembre del 2008

Un nou mariner per la tripulació d'el Flint

Sou la pitjor morralla que mai s'ha reclutat als ports del Vallès i sabeu que trobar algú pitjor que vosaltres és impossible. Impossible? Impossible is nothing!

El propietari d'un conegut bar del port de Cerdanyola, cansat de vendre cerveses à un tipus lamentable que mai no li pagava una, l'ha drogat i l'ha venut a en Israel Hands i Ben Gunn. No ha costat car, però un cop analitzat l'estat d'aquesta escòria hem constatat que'n Hands i en Gunn estaven pitjor que ell, per comprar una cosa així.

Bé, desprès d'un interrogatori amb el mestre torturador i d'una votació el mariner Wasa compartirà la codicia de la nostra despiadada tripulació.

Com tota la tripulació en el seu moment, ha aceptat voluntàriament de fer el jurament dels Goonies: I'll never betray my goon dock friend, We will stick together till the whole world ends, Trough heaven and hell and nuclear war, Good friends like us stick like tar, In city or country or woods or boonies, we proudly declare ourselves to be a goonie. Que, com tothom sap vol dir que com no segeuixi les ordres i els codis de conducta de la tripulació, se li tallaran les joies de la familia.

4 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Jo dono la benvinguda al mestre Wassa i m'atribueixo el dubtós honor (si no pecaminosa culpa) d'haver contribuït a la seva recuperació per a la col·lectivitat, però a mi no em quadra una cosa: QUÈ PASSA AMB L'ESTHER PORTILLO!!!!???? S'hi apunta o no s'hi apunta? Hem de convidar-la a alguna cosa, l'hem d'emborratxar, no sé, ja direu per on hem d'enfocar el tema...

sinfu ha dit...

Benvingut a la Tripulació Wasa! Més carn de canó!!!

sinfu ha dit...

Home, emborratxar-la, encara no. L'hem de "persuadir" i un cop estigui al sac ja ens emborratxem tots plegats...Però primer hem de parlar amb el pianista, que té la clau de les coordenades de la camarada Portillo.

Pierre Nodoyuna ha dit...

El pianista és el Marcos, oi?
MARCOS, això va per tu: dóna'ns ARA MATEIX les dades de l'Esther. Comença a comptar el temps: 1, 2, 3, 4...