dijous, 13 de novembre del 2008

Lonely Geographer No Limits

Seguint la seva estratègia d'infiltració, la Tripulació del Flint ha estat acceptada com membre fundador de: Asociación de Bucaneros Españoles, Jóvenes Piratas de España, Colegio de Corsarios de España així com la molt prestigiosa Societat Catalana de Piratologia.

Presidint totes aquestes associacions a l'ombra, i amb la discreció que sempre l'ha caracteritzat, el recolzament d'il Dottore Vito Fratelli (a.k.a. Vito Genovese) ha estat decisiu. Mai no li agrairem prou que ens hagi permès utilitzar la seva adreça i telefon personal per completar aquestes inscripcions. Gràcies de tot cor.

Last News: El geògraf solitari (a.k.a. John Silver) ha estat acceptat avui com a membre del prestigiós site patatabrava. Podeu trobar el seu espai personal a www.potatospace.com/john silver. S'esperen suggestions per completar les rubriques personals: Els meus locals, La Meva Playlist, Els meus videos ... Podeu trobar el perfil de les actuals víctimes de l'injusticia a: www.patatabrava.com/espais entreu el nom de l'universitat, facultat, carrera ... feu tornar la roda i voilà

1 comentari:

Geògraf Solitari ha dit...

Companys, no us podeu perdre aquesta pàgina.