dissabte, 22 de novembre del 2008

passats tèrbols 6-g

[Antoni EFE, Guantànamo] Segueixen les duríssimes accions de membres del Geògraf Solitari per exigir l'alliberament d'un dels seus líders més emblemàtics. Els marines de la base de Guantànamo han identificat aquesta matinada un dels membres de l'anomenat comando Olot. La brigada de becaris que volia procedir a la seva identificació i destrucció s'ha trobat amb un grup de joves motivadíssimes que, al crit de "aaai pepo!", els ha obligat a retirar-se a les fortificacions de la base.
Un portaveu emmascarat d'El Geògraf Solitari ha llegit un comunicat a TV Galicia: El comando Olot fa part de la nostra estructura de comandos dormits. Donada la gravetat dels darrers esdeveniments, hem demanat al cap dels comandos, Mickey Lasal, de tornar ràpidament i al Dr. Sinfu, responsable de comunicació i propaganda, de despertar el comando Olot i transportar-lo al teatre d'operacions. Com el Dr. Sinfu ha enviat les coordenades del cap del comando a una adreça email que'n Roy Batty llegeix un cop per setmana, hi ha hagut un retard al planning. Però, ara tot està en ordre i "Aaai Pepo" pot tornar al ocupar la seva plaça a l'organització i fer les accions necessaries per alliberar Ben Soriano. Seguint les ordres de Mickey Lasal, l'operació s'anomenarà "Sal de Guantànamo". Fi del comunicat.

1 comentari:

sinfu ha dit...

el Pepo el que ha de fer és tornar-li el llibre al Ben Soriano i després enviar-nos una selecció de productes de la Garrotxa com embutits, ratafia, galetes de Ca l'Enric, que aquí a l'exil.li ens vindrien força bé.