dissabte, 22 de novembre del 2008

El retorn d´Israel Hands











Vaja allaud d´esdeveniments durant la meva absència vacacional.En primer lloc donar la benvinguda a Sir George Wassa i felicitar a tota la tripulació per haver desenmascarat al temible usurpador d´Olot que des de feia anys feia ús del nom del nostre il.lustre G.S.Des d´aquí una salutació,Pepo.
El viatget ha anat de puta mare,i és que jo a Disney gairebé estic com a casa...

2 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Home, Hands, ja era hora! Han estat bé aquestes fotos de l'Illa del Tresor que t'has portat. Ara aviam si trobes un moment per il·lustrar amb els teus comentaris pertinents el curro que ens hem donat en Sinfu i jo, perquè els altres membres de la tripulació ...
Veig que ja has enganxat que el nom de guerra amb que et coneix l'enemic és Mickey Lasal: espero que acabis ràpidament la feina de l'alliberament d'en Ben Soriano.
Després ja veurem si l'hi donem una suite de l'estil de The Jewel of the Nile (o el diamant que no era el que tothom es pensava ...) o si canviem de personatge (que crec que millor que si, mira).

Israel Hands ha dit...

Les fotografies del tema pirata són de la zona d´Adventureland prop dels "Pirate´s Caribbean",amb el Capità Jack Sparrow inclòs.La gran bola del mon estava a l´entrada dé l´hotel i la birra...al bar,clar.