dilluns, 24 de novembre del 2008

Fluvià Rivers


Companys, he rebut un "pergamí exprés" del Corsari d'Olot en el que mostra la seva disposició a reintegrar-se a la Tripulació i navegarà amb nosaltres  amb el nom de "Fluvià Rivers". I per que l'acceptem s'ofereix a pagar-nos un vermout o el que volguem!!! Tanmateix com a primera mostra de la seva sincera determinació ha decidit tornar-li a en Soriano el famós volum 5 de la Geografia de les Societats Humanes. Donem-li doncs la benvinguda!

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

corro inmediatament aposar-me en contacte amb ell per a agrair-li tant honorable gest.

Fluvià Rivers ha dit...

Dr. Soriano: Demano la seva clemència esperant que el càstig no sigui excessiu. El llibre està amb molt bones condicions tot i els trasllats que ha hagut de patir( sis!). La meva més cordial salutació!!

Roy Batty ha dit...

Home FR, què son aquestes formalitats? Digues-li que si vol el llibre que't pagui una birra al 1916 de Cerdanyola, que hi va sovint. I aviam si tens una foto rient, tio. Sinó et canviarem l'alias de Fluvià Rivers pel de Buster Keaton. Una abraçada i super content de tenir-te de mou entre nosaltres.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Caramba, Pepo, encantat de la vida d'haver-te retrobat. Tant content estic que si vols, per comptes de tornar-me el volum 5 viatger jo et puc regalar els altres 7... (que també han patit uns quants trasllats!)
Una abraçada!

long john ha dit...

Pepo, me alegro de que por fin hayas reencontrado el verdadero sentido de la vida y te des cuenta de que por muy mal que esté el barco, peor está la tripulación.

Un abrazo super fuerte

Fluvià Rivers ha dit...

Ben aconsellat per en Roy Batty he canviat la meva cara per una altra una mica més ocurrent...
Salut a la tripulació!!!

Roy Batty ha dit...

Gràcies a 10, FR. Per un moment tenia por de que no haguessis canviat la teva geo cara per una antiga proposta d'en Sinfu. Dit això, un d'aquests dies hem de parlar tu i jo sobre aquest desagradable costum que tens de passar per davant de casa (Schweiz) i no dir res.