divendres, 13 de setembre del 2013

Passats Tèrbols: Corrupció a Miami 2

Bé, hem volgut esperar a que passés la diada i la via catalana per publicar més imatges comprometedores sobre les activitats a Miami de l'Eduard Boukinski, conegut al món del hampa com Edu Pinyassu. Després de tants anys ho podem dir: una de les raons per la qual es va frustrar la compra de les canyes de pescar va ser que, tot i pescar un llenguado, en Boukinsky va abusar del vinagre i no vam tenir un altre remei que passar un cap de setmana a base de pa amb nocilla. Llavors va ser quan en Batty, tot i la negativa inicial del Hands, va dir allò de que "más vale nocilla en mano que lenguado envinagrado" i el negoci es va parar. Tot i això, l'emprenyamenta de l'Edu Pinyassu va ser de campionat! Segur que per això em va deixar la pua de les samarretes.

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Menys mal que vam poder finançar-nos algun sopar amb la teva habilitat amb les màquines de CIRSA, gràcies als codis que't va passar a Ca la Pepa aquell amic teu de Sabadell.

sinfu ha dit...

I amb la cartera que es vas agenciar el Bou d'un alemany que li volia prendre una birra. Li va fotre un pinyassu però després va dir que s'havia trobat la cartera al carrer...en fi.

sinfu ha dit...

I que en penses de les grenyes de tots plegats? En especial en Hands, of course.

Roy Batty ha dit...

Home, era jove i necessitava pasta ... i treballar d'extra per la passió d'Esparreguera és un curro tat digne com qualsevol altre.

sinfu ha dit...

No sé si les activitats del Bou a les terres de l'Ebre als anys 80 tenen alguna relació amb els terratrèmols que provoca la plataforma Castor. Hands, en saps alguna cosa?

Israel Hands ha dit...

Home,sé que tenia família a Castelló i és possible que alguna cosa hi tingui a veure.I ja posats en el tema deixeu-me dir-vos que sentir un terratrèmol acollona un munt,i que per més que n´hagis notat uns quants (d´aquests de matinada que fan que es mogui el llit)segueixen acollonant.Malauradament hi ha un munt de pasta en joc (va costar més del doble del pressupostat i van haver de posar pasta uns quants bancs,a través del Banc Central Europeu i avalat per l´Estat)i em temo que no ho voldran xapar,que és el que haurien de fer.Tot i que la setmana passada la companyia assegurava que havia aturat les injeccions de gas,el cert és que els moviments sísmics no paraven i no va ser fins Divendres que la cosa va començar a anar de baixa de cop.El motiu: per sorpresa es va presentar a la plataforma un helicòpter amb guardia civils de seprona per comprovar que si no enganyaven i aquí es va acabar la cosa.Com diem aquí: a vore vindre.

Roy Batty ha dit...

Si se'm permet el comentari, se'm fa curiós que ara, precisament ara, que el país està en la situació econòmica que està, ara que els USA no necessiten importar gas i que Alemanya és gairebé energèticament auto-suficient ... que ara sigui necessari tenir reserves estratègiques de gas. Me dona al nas que algú s'està assegurant un lloc al consell d'administració d'alguna empresa quan surti del govern i, mentrestant, d'altres seguiran omplint-se les butxaques.