divendres, 13 de setembre del 2013

una setmana trascendental II

Vaig començar aquesta setmana, transcendental pel futur del nostre país, dient que la dedicaria a la conya, i que deixaria a la premsa convencional la tasca de donar la brasa sobre les esperances o les catàstrofes que poden arribar si Catalunya és independent. 

Doncs bé, ara resulta que l'alcalde de Barcelona m'ha pispat la cartera i s'ha deixat caure amb aquestes declaracions: Trias ha assegurat que "no hi ha pressa per decidir" presentar la candidatura Barcelona Pirineu "per acollir els Jocs Olímpics d'Hivern el 2022, 2026 o 2030" i ha considerat que l'important és que es faci "quan hi hagi possibilitats de guanyar". "En quin moment ens presentem ha de ser una decisió col·lectiva", ha puntualitzat Trias, que per a això vol consultar amb els grups municipals, el govern, la Generalitat, les federacions esportives i el mateix Comitè Olímpic Espanyol. 


Aviam si ho entenc. Eurovegas era una bajanada, però BCN World és un projecte genial. Madrid 2020 era per morir de riure, Barcelona 2022 és una candidatura super seriosa. Res menys que els Jocs Olímpics d'Hivern ... a Barcelona! (la penya podrà anar a la platja pel mati i jugar a curling per la tarda).

Clar que, si en plena època de retallades en salut i educació, amb el deute disparat, la Generalitat ha trobat un milió d'euros per invertir a l'aeroport de la Seu d'Urgell (si ho voleu, podem riure  del de Castelló, d'el d'Alguaire, no) ... Queda encara algú amb dos dits de seny en aquesta república bananera? 

Per cert, algú coneix qui és el culpable d'aquest logo tant infame?

2 comentaris:

Roy Batty ha dit...

ABM, Alguna bajocada més?

El PSC demana una consulta a Barcelona i el Pirineu abans de dos mesos. Jordi Martí augura que els Jocs costarien menys a la ciutat que transformar la plaça de les Glòries (El Periódico 14.09.2013).

Barcelona aspira a vertebrar el país amb la seva candidatura olímpica del 2022. El projecte no busca una «transformació radical de la ciutat» però sí «la modernització del Pirineu». L'informe recomana «buscar una dimensió espanyola respectuosa i beneficiosa per a tothom» (El Periódico 14.09.2013)

Roy Batty ha dit...

No comment: Les administracions catalanes, les més moroses de tot l'Estat amb els autònoms, amb 152 dies de retard.