dijous, 12 de setembre del 2013

Sabadell pulveritza la marina japonesa

La marina de guerra japonesa no havia patit una derrota tant humiliant després de Midway. El passat 27 d'Agost, el Sabadell li va endossar un insòlit 24-0 a un equip de les Forces Maritimes d'Autodefensa del Japó. Com dies abans no havien aconseguit guanyar per més de 3-0 a la selecció B d'Andorra, es rumoreja que els japonesos van passar el partit buscant a les grades un tio de Sabadell que els va ensenyar a fer la truita de patates.

I que quan es van assabentar que s'havia anat a veure unes amigues a Xina, després d'una escala Dabke al Líban, van ser víctimes d'una gran angoixa. Clar que, també hi ha qui diu que, en una actitud francament poc esportiva, els mariners japonesos van ser prèviament anestesiats amb un anunci del Banc del Sabadell.
En tot cas, donant resposta a un clamor popular que la reivindicava, el club ha estrenat una versió en japonès de la seva pàgina electrònica amb l'ajuda inestimable en els treballs de traducció d'en Raul Talmudo. Tot i que hi deuen haver uns 10'000 km de distància entre Sabadell i Tokyo, el director del Sabadell, Xavier Monclús, ha explicat que la iniciativa s'emmarca dins de la política d'acostament del Sabadell al Japó i es va alegrar de "poder dirigir-se als nostres seguidors japonesos en la seva pròpia llengua". Tenint en compte que trobar a Sabadell seguidors del club de la Nova Creu Alta no és precisament una sinecura, trobar-los al Japó ...

2 comentaris:

sinfu ha dit...

És que els e Sabadell som collonuts!

Roy Batty ha dit...

Doncs si que ho sou, si. En tot cas, i no ho dic solament pels japonesos, és una ciutat cosmopolita on es difícil avorrir-se.