dijous, 5 de setembre del 2013

Passats Tèrbols: Corrupció a Miami

Ha estat una tasca difícil, gegantina, fins i tot diria que perillosa, però, ha pagat la pena. Després de girar i regirar durant la darrera setmana els arxius de la Stasi, a l'antic Berlín Oriental, el Geògraf Solitari ha trobat les evidències que mostren, per fi, unes imatges del famós espia de la Stasi i la KGB, Eduard Boukinski durant la seva estada a Miami, quan pretenia vendre informació ultrasecreta al la tripulació del GS sobre les canyes de pescar que utilitzaven els agents de Kaos per passar informació al Kremlin durant els darrers anys del Mur de Berlín.

Val a dir que ell no sabia que estava sota constant vigilància i que això va estar a punt d'acabar amb la seva carrera com a topo. Anys després, ho va tornar a intentar sota la cobertura d'una agència de missatgeria, però això, ja és una altra història...

4 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Gràcies per la informació, Sinfu. He de confessar que va aconseguir despistar-me durant tots aquests anys, en que pensava que treballava per la DEA. Però sempre acabava dient-me que hi havia alguna cosa que no lligava. Anar al mateix barber que els Jackson 5, a la mateixa òptica que el Señor Barragán, la chupa de moro ... El germà gran que semblava el nazi de Indiana Jones a En busca del Arca perdida. El germà petit que'ns presentava com el Rocco Siffredi de Hostafranchs ... Per cert, ara el que seria interessant és saber quins negocis tenia el KGB amb els gitanos de Hostafranchs. Vas poder esbrinar alguna cosa als arxius de la Stasi?

Roy Batty ha dit...

Per cert que, pensant en les canyes, en el peix i en Miami, m'he dit que igual t'interessaria donar un cop d'ull a aquest vídeo. Clar que, després de passar pel English Market, tu deus saber ja més que los ratones coloraos

Israel Hands ha dit...

Increible document gràfic que posaria els pels de punta al mateix Robson Green i això que no ens va veure en plena operació de neteja de les pobres bèsties que van picar l´ham del gran Ed Bow.

Roy Batty ha dit...

Doncs encara que en Sinfu estigués enganxat amb les dues pàjares de l'equip d'en Sonny Crockett, jo admirava el gran treball com actor d'en Edward James Olmos (aka Teniente Castillo).